Szolgáltatások
/
Mélyhűtőkamra építése

Mélyhűtőkamra építése

Mélyhűtő kamra építésénél különösen figyelmet kell fordítani a kamratest megépítésére ne legyen hőhíd sehol. Az általunk alkalmazott megoldások biztosítják ezt a mélyhűtőkamra építése során.

Energiatakarékos a speciális sarokkialakítás a „nút-féderes”, falpanelnál körben falcos hőhídmentes kapcsolat, a pontosan illeszkedő panel minimalizálja a hőveszteséget. Mind ez további energia megtakarítást eredményez az ipari panelekből készített hűtőkamrákkal szemben. Gyors összeszerelés, későbbiekben bővíthető, szétszedhető, áttelepíthető.

Kisebb fagyasztókamrák esetén padlópanel használatát javasoljuk ez a legenergiahatékonyabb megoldás és a legkisebb hőveszteséget igy lehet elérni és nincs szükség talajfűtésre.

Nagyobb mélyhűtő-fagyasztó kamrák és nagy terhelésű padlók esetén épített padlót alkalmazunk amely alá szükséges talaj fűtés amely lehet elektromos vagy olyan, ami a hűtőgép hulladék hőjét használja talajfűtésre.

Hűtő és fagyasztó kamrák alá mindig csak zárt cellás hőszigetelő anyagot szabad használni másnéven XPS hőszigetelő anyagokat. Ellenkező esetben az évek során az EPS szigetelő anyagok átvizesednek és elvesztik szigetelő képeségüket és nagy mértékben megnövekszik az energia fogyasztása a hűtőháznak vagy fagyasztó kamrának.

Fontos még a megfelelő méretű és kialakítású ajtó megválasztása. nagyon sokféle ajtó van a piacon de mélyhűtőkamrához kevés a igazán jó és hosszú életartalmú.

Mi, a tapasztalataink alapján a jól bevált mélyhűtőkamra ajtókat alkalmazzuk amik jól hőszigetelnek és időtállóak.

Hűtőgépeket is a lehető legalacsonyabb energiafogyasztásúra tervezük és fontos a hosszú élettartam és megbízhatóság.