Szolgáltatások

Hűtőkamra építés

Energiatakarékos a speciális sarokkialakítás a „nút- féderes”, falpanelnál körben falcos hőhídmentes kapcsolat, a pontosan illeszkedő panel minimalizálja a hőveszteséget Mind ez további energia megtakarítást eredményez az ipari panelekből készített hűtőkamrákkal szemben.

Mélyhűtőkamra építése

Mélyhűtő kamráknál különösen figyelmet kell fordítani a kamratest megépítésére ne legyen hő híd sehol. Az általunk alkalmazott megoldások biztosítják ezt

Sokkoló hűtő

A sokkoló kamrákban a lehűtési folyamat felgyorsítva zajlik. Ez elősegíti azt, hogy a kialakuló fagyás egyenletes mikrokristályokkal telített legyen és a lehető legrövidebb időn belül (többnyire 60 vagy 90 perc alatt) végbemenjen.

Hűtőkamra tervezés

Kamráinkat széles körben alkalmazzák. A hűtéstechnika területétől az élelmiszer feldolgozáson keresztül számos ipari alkalmazásra van példa.

Helyszíni felmérés, ajánlatadás

Tisztelt érdeklődő abban az esetben ha konkrét elképzelése van elég a megrendelés előtt helyszíni felmérést elvégezni.

Száraz áru, kolbászérlelő

Magyarország legismertebb hagyományai közé tartozik a disznótor és az állat feldolgozásából keletkező élelmiszerek elkészítése. Utóbbiak közé tartozik a kolbász is, amelynek készítése és fogyasztása tradicionálisan jellemző hazánkban.

Szerviz, karbantartás

Társaságunk legfőbb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa.

Gépészet

A legfőbb termékeink leírását PDF formátumban megtalálja.